top of page
vi-hjalper-er-header.jpg
VAD FÅR MÄNNISKOR ATT STANNA?

Vi hjälper er

Vill ni också levandegöra era miljöer, lyfta fram kulturarvet och ger människor en starkare förankring till era platser? Med spännande berättelser i ljudformat väcker vi fantasin till liv och skapar hållbara minnen. Idag samarbetar vi på Storyspot med över 70 svenska kommuner och kulturarvsaktörer. Tillsammans bildar vi ett större sammanhang för alla.

Ystads kommun

Rallyförare Greta Molander föds på Hotel Continental
00:00 / 04:11
IndustripionjärerMotala.png

Motala sjöstad

Hur Motala Verkstad räddas från konkurs
00:00 / 04:06
Mobergsskolan_ALEX4264_LOW (2).jpg

Glasriket

Vilhelm Moberg går i Moshult gamla skola
00:00 / 03:39
BLI EN DEL AV STORYSPOTFAMILJEN

Allt i en app

Bakom berättelserna i Storyspot står engagerade aktörer från hela landet. Vi är plattformen för Sveriges spännande historia. Hos Storyspot samlas alla berättelser i samma app. Mer kostnadseffektivt för er och lättare för lyssnarna som vill ladda ner appar som samlar allt inom samma genre.

Motala_skylt.jpeg

"Det här är ett utmärkt sätt för Motalaborna att lära känna sin historia och bli stolta ambassadörer för staden. Appen är ett verktyg som ligger i tiden och attraherar besökare till platserna som berättelserna handlar om."  

Pia Axelsson, turism- och besöksnäringsutvecklare hos Tillväxt Motala.

VI TAR ANSVAR HELA VÄGEN

Från idé till engagerade lyssnare

Luta er tillbaka: vi sköter teknik, manus, inspelning, ljudeffekter, marknadsföring. Ja, till och med research och förslag på ämnen att lyfta, om ni vill. Vi som arbetar med Storyspot är experter på  att skapa professionella ljudberättelser som levandegör omgivningen. Tillsammans väljer vi ut ett antal platser/händelser. Sedan ansvarar Storyspot för att ta projektet från ax till limpa och stämmer regelbundet av med er som kund. När berättelserna är publicerade levererar vi QR-koder och hjälper till med marknadsföring. 

Projektledning

Inspelning

Research

Redigering

Manusförfattande

Publicering

VILL DU VETA MER OM STORYSPOT?

Vi älskar att berätta 

Vi som arbetar på Storyspot hjälper gärna till att hitta och lyfta fram vad som är ”storyn” hos just er.

 

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. 

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Håll dig uppdaterad!

Nyfiken på hur vi på Storyspot jobbar? Men inte redo att boka ett möte ännu? Prenumerera på Storyspots nyhetsbrev för kunder och få de senaste uppdateringarna, erbjudanden och inspiration till din e-post varje månad.

E-postadress

Tack för din prenumeration!

bottom of page