top of page
road-gf36e5ea96_1920.jpg
BLI EN DEL AV STORYSPOTFAMILJEN

Vi hjälper er

Vill ni också levandegöra era miljöer, lyfta fram kulturarvet och ge människor en starkare förankring till platsen? Med spännande berättelser i ljudformat väcker vi fantasin till liv och skapar hållbara minnen. Idag samarbetar vi på Storyspot med över 70 svenska kommuner och kulturarvsaktörer. Tillsammans bildar vi ett större sammanhang för alla.

"Det här är ett utmärkt sätt för Motalaborna att lära känna sin historia och bli stolta ambassadörer för staden. Appen är ett verktyg som ligger i tiden och attraherar besökare till platserna som berättelserna handlar om."  

Pia Axelsson, turism- och besöksnäringsutvecklare hos Tillväxt Motala.

VI TAR ANSVAR HELA VÄGEN

Från idé till engagerade medborgare

Vi som arbetar med Storyspot är utbildade journalister, historiker, manusförfattare och skådespelare. Vi har blivit experter på digitalt ljudberättande och att skapa professionella ljudberättelser som levandegör omgivningen. Vi erbjuder inte bara en användarvänlig teknisk plattform utan våra skickliga berättare tar fram spännande och intressanta berättelser som levandegör just ert område. För oss är innehållet minst lika viktigt som tekniken. 

 

Tillsammans väljer vi ut ett antal platser/händelser. Sedan ansvarar Storyspot för att ta projektet från ax till limpa och stämmer regelbundet av med er som kund. När berättelserna är publicerade levererar vi QR-koder och hjälper er med tips på att nå ut till lyssnare och medborgare.

Projektledning

Inspelning

Research

Redigering

Manusförfattande

Publicering

VILL DU VETA MER OM STORYSPOT?

Vi älskar att berätta 

Vi som arbetar på Storyspot hjälper gärna till att hitta och lyfta fram vad som är ”storyn” hos just er.

 

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. 

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

bottom of page