top of page
_MG_2692-photo-CarlaOrregoVeliz.jpg

Vi på Storyspot

På Storyspot arbetar idag ett tajt team med kompetens inom både teknik, innehållsproduktion och marknadsföring. Gemensamt är att vi alla brinner för berättande och att skapa en så smidig användarupplevelse som möjligt. Vi arbetar till stor del digitalt med medarbetare och kunder över hela Sverige. 

Min story

"När jag var barn reste vi ofta runt i Sverige. Min pappa arbetade som mellanstadielärare och hade ett stort intresse för historia. Så var vi än kom, kunde han berätta om människorna som levt där. Det var Nyköpings Gästabud, Snapphanar i Småland och dalkarlar som gömde Gustav Vasa i höskrindan.

 

Sen växte jag upp. Fick egna barn. Vi reste runt i Sverige och upptäckte nya platser. Men jag saknade berättelserna. De där som fick slotten och skogarna att komma till liv. 

 

Samtidigt visste jag att berättelserna fanns ju där ute. Om vi bara kunde hitta ett sätt att samla in dem. Och dela dem, inte bara med mig, utan med alla som vill lyssna.

 

Och tänk, idag levandegör vi tusentals platser runt om i Sverige."

Lisa Evertsson Norrevik, Grundare & VD 

"Som en person som alltid trott att jag saknat ett intresse för historia var det lite av en aha-upplevelse att träffa Lisa och bekanta sig med Storyspot. De korta dramatiserade berättelserna var så långt ifrån de sega, långrandiga historielektionerna i skolan om kungar, årtal och krig man kunde komma. 

Jag är imponerad av att vi så snabbt kunnat bygga ett så stort intresse och engagemang för Storyspot och även av de många olika sammanhang som berättelserna används i ute i våra kunders verksamheter. Inom fritidsverksamhet, skola, äldrevård och besöksnäring som några exempel. Jag är också imponerad över det tydliga utifrån-in tänket. En enda app för Sveriges alla berättelser! Så som vi användare vill ha det."

Yvonne Sjöblom, Medgrundare & Affärsutvecklare

 

YvonneSjöblom.jpg
bottom of page