top of page

VAD ÄR DU NYFIKEN PÅ?

Vi levandegör tusentals platser runt om i Sverige. Tillsammans berättar de historien om vår värld. 

Min story

"När jag var barn reste vi ofta runt i Sverige. Min pappa arbetade som mellanstadielärare och hade ett stort intresse för historia. Så var vi än kom, kunde han berätta om människorna som levt där. Det var Nyköpings Gästabud, Snapphanar i Småland och dalkarlar som gömde Gustav Vasa i höskrindan.

 

Sen växte jag upp. Fick egna barn. Vi reste runt i Sverige och upptäckte nya platser. Men jag saknade berättelserna. De där som fick slotten och skogarna att komma till liv. 

 

Samtidigt visste jag att berättelserna fanns ju där ute. Om vi bara kunde hitta ett sätt att samla in dem. Och dela dem, inte bara med mig, utan med alla som vill lyssna.

 

Och tänk, idag levandegör vi tusentals platser runt om i Sverige."

Lisa Evertsson Norrevik, Grundare & VD 

storyspot_vision.886x0-is.jpg

Vi på Storyspot

På Storyspot arbetar idag ett tajt team med kompetens inom både teknik, innehållsproduktion och marknadsföring. Gemensamt är att vi alla brinner för berättande och att skapa en så smidig användarupplevelse som möjligt. Vi arbetar till stor del digitalt med medarbetare och kunder över hela Sverige. 

Är du intresserad av att frilansa som storyspotter för oss? Skicka ett mail till isabella@storyspot.se så berättar vi mer!

bottom of page