Fyll tågsträckan Göteborg-Stockholm med storyspots

StorySpot deltar i SJ:s satsning på innovativt resande och söker därför just nu storyspots längst sträckan Göteborg - Stockholm.

Den 28 mars ska StorySpot vara med på SJ:s eventtåg Epitrain som går mellan Göteborg och Stockholm och presentera StorySpot som en av alla nya spännande funktioner framtidens resande kan innebära, och då vill vi att alla de som reser med tåget ska kunna lyssna på storyspots kopplade till platserna längst med tågsträckan. Därför uppmanar vi alla er som har en berättelse i trakterna längst med resvägen att dela med er av den nu!

Perfekt längd för en storyspot är ca 5-10 min och det kan vara ett livsöde, något historiskt, en kulturhändelse eller varför inte en myt eller sägen kopplad till något område. Spela in i röstmemo-funktionen i din telefon och ladda upp på vår hemsida. Vill du ha en form att utgå från så tänk att varje storyspot är som ett stopp på en guidad tur.

Glöm inte att dela dina egna eller andras storyspots direkt från appen eller efter att du har lagt upp dem på www.storyspot.se och tagga dem med #storyspot så kommer vi att dela dem i våra sociala medier också!