Minska Coronatristessen med storytelling i Storyspot

Det är ovissa och annorlunda tider vi just nu lever i. Men något de allra flesta av oss kan göra är att promenera i vårt närområdeLåt Storyspot göra den mer spännande genom att gå till platser där det finns berättelser att lyssna på.

Det är ovissa och annorlunda tider vi just nu lever i. Där vardagslivet plötsligt ser annorlunda ut och många planerade aktiviteter ställs in. Men något de allra flesta av oss kan göra är att promenera i vårt närområde. Och när den promenaden börjar kännas tråkig - låt Storyspot göra den mer spännande genom att gå till platser där det finns berättelser att lyssna på. Lär känna en plats genom en annan storyspotter, som pratar till dig genom lurarna.

Finns det inga storyspots i just ditt område? Använd karantäntiden till att spela in egna! För inte så länge sedan, när vi fick röra oss fritt, om du hade kunnat ta med mamma, en kompis eller ny dejt och berätta om ditt område, var skulle du ha gått och vad skulle du ha berättat? Spela in det i Storyspot, så kan andra gå i dina fotspår och höra dina berättelser utan att ni träffas. Smart va?