Jultävling: Om du skulle hålla en guidad tur på din ort, Vad skulle du berätta?

Delta in Storyspots jultävling och vinn biobiljetter för dig och en vän!

Storyspot bjuder in dig till årets stora JULTÄVLING! Vi misstänker att många av er åker hem över jul för att umgås med släkt och vänner. Nu ger vi er en extra anledning att be mormor berätta om vad som var annorlunda när hon var barn eller själva fundera över vad som är speciellt med just den platsen du bor, eller är uppväxt på. De fem som skapar bäst storyspots vinner biobiljetter - wohoo!

För att vara med och tävla så räcker det att du laddar ner appen, registrerar dig som storyspotter (med facebook, google eller mail) och spelar in en storyspot på temat: om du skulle hålla en guidad tur på din ort - vad skulle du berätta?

Tävlingen pågår fram till 15 januari, så passa på att storyspotta under mellandagarna. Kom ihåg att du ökar dina chanser att vinna ju fler storyspots du lägger upp och ju mer du delar dem i sociala medier - en storyspot som många lyssna på är en bra storyspot!

Gör så här för att tävla:

1. Ladda ner appen på Google Play & App Store.

2. Skapa konto i appen

3. Spela in din egen storyspot direkt i appen, eller ladda upp en ljudfil du spelat in tidigare. Behöver du inspiration? Gå till vår YouTube-kanal där andra storyspotters berättar hur de har gjort samt se instruktionsvideor!

Vinnarna kontaktas i slutet av januari. Stort lycka till!