Åre Unzipped Audiowalk

I samarbete mellan den engelska frilansjournalisten Maddy Savage har vi med Åre Unzipped skapat Sveriges, och kanske världens första podcastguide, till skidorten Åres innovativa miljö.

Maddy Savage har gjort stor succé med sin podcast The Stockholmer där hon intervjuar inflytelserika personer inom startup-världen i Stockholm. På Storyspot tyckte vi det var dags att hon fick upptäcka också andra delar av Sverige där entreprenörskapet och kreativiteten blomstrar. Resultatet är Åre Unzipped, den första podcast-guiden i sitt slag, där kreativa och driftiga människor blir vägen in till att upptäcka nya delar av städer och samhällen.

I podcastguiden Åre Unzipped djupdyker Maddy Savage i Åres startup-, design-, och småföretagarscen och intervjuar sex av de mest spännande företag och startups som finns i Åre just nu. Avsnitten är på engelska och exklusivt producerade för appen Storyspot som finns att ladda ner gratis i App Store och Google Play.

- Som journalist brinner jag för att berätta historier från Sveriges bubblande startupscen och göra dem tillgängliga för hela världen. Åre Unzipped är mitt första projekt tillsammans med Storyspot och det är en utmärkt möjlighet att skapa oberoende journalistik och storytelling från en av de mest innovativa och vackra delarna av Sverige som jag hittills har besökt, säger Maddy Savage.

I det första avsnittet ”The tech hub hoping for northern Sweden´s first unicorn” intervjuas Andreas Eriksson, en av grundarna bakom entreprenörshubben House Be. Lyssna i appen Storyspot här.