Företag/Organisationer

När vi människor lär oss mer om vår omvärld, dess historia och människorna som lever där så tar vi bättre hand om både världen och varandra. Storyspot är en digital tjänst för att dela med sig av podcasts och ljudberättelser kopplade till platser. Sporthändelser, kultur, historia, arkitektur, framtidsvisioner och personliga upplevelser får alla plats i Storyspot och skapar tillsammans en mångfald av berättelser där lyssnaren själv väljer vad den tycker är intressant.

Det är helt kostnadsfritt att använda Storyspots tekniska plattform. Både att ladda ner appen för att lyssna eller spela in och att administrera ljudklippen via vår webb www.storyspot.se. Både appen och webbverktyget är mycket enkla och intuitiva att använda.

Därför ska du välja Storyspots plattform

  • Gratis för lyssnarna. Gratis för dig som producent. Inga dolda kostnader.
  • Lätt gränssnitt för att skapa och administrera dina storyspots
  • Ger mervärde till besökare/kunder och marknadsföring i ett
  • Du som användare behåller alla rättigheter till materialet du laddar upp och kan när som helst ta bort eller ändra i det
  • Har ni inte tid eller möjlighet att själva spela in kvalitativa storyspots hjälper vi gärna till. Vi är väldigt flexibla och utgår från era behov, idéer och den budget ni har och anpassar vår produktion efter det.

Exempel & inspiration

Åre Unzipped- entreprenörernas guide till orten
I samarbete mellan den engelska frilansjournalisten Maddy Savage har vi med Åre Unzipped skapat Sveriges, och kanske världens första podcastguide, till skidorten Åres innovativa miljö. SJ och Företagarna sponsrade projektet för att lyfta fram fler anledningar till att åka till Åre året runt. Läs mer här.


Södertälje kommuns historia
Södertälje kommun använder sig av Storyspot för att sprida kunskap om stadens historia, på flera olika språk, till både invånare och besökare. Hör Södertäljebyråns VD Aljoša Lagumdžija berätta hur.

De talande statyerna i Vilnius

Moderna Museet i Vilius, Litauen, använder Storyspots plattform för sitt projektet “Vilnius talking statues” Det innebär att de har skapat 33 olika storyspots på fem olika språk som alla handlar om offentliga statyer i Vilnius, berättade av kända litauer.

Poesivandring i Stig Sjödins fotspår i Sandviken
Bli inspirerad av att läsa om hur Sandikens kommun använda Storyspot här.

Vill ni ha hjälp att spela in Storyspots eller har idéer om projekt ni skulle vilja göra?

Kontakta lisa@storyspot.se så hjälper vi er. Vi erbjuder flera olika typer av tjänster i olika prisklasser, och tar gärna fram en lösning som passar er.