Intervju med Linda Olsson Asp

Linda Olsson Asp bor utanför Uddevalla och bloggar på sin sajt lindamarie.nu. Hon har nyligen också börjat spela in storyspots och berättar bland annat om sitt smultronställe Bokenäset, så klart blev vi nyfikna och vill veta mer om Linda!

Berätta lite om dig själv, vem är du?
- Jag är en tjej med sjukt mycket energi och driv. En riktig arbetsmyra som gillar ordning & struktur och får saker gjort. Lever & lär tillsammans med min fästman som jag varit ihop med sedan 2005 och vår son Alfred som är född 2011.

Vilka intressen har du?
- Jag har bloggat sen 2007 så det är ett av mina största intressen. Men jag har också grundat och driver www.lmevent.se vi ordnar bloggevent, VIP-mingel, butiksevent mm. Och så älskar jag att resa & ta en tur med vår båt!

Beskriva dig själv med tre ord.
- Lite galen? Full fart! Energiknippe!

Vad är det som lockar med att resa?
- Jag är så nyfiken så det som lockar mig mest är att få se mer av världen och uppleva dessa fantastiska platser som finns! Det ger verkligen en boost i livet.

Vad gör du i sommar?
- I sommar så reser jag, bloggar, storyspottar, njuter av livet & semestern.

Vilken är din favoritplats att vara på?
- Haha oj borta bra men hemma bäst? Nä det var ju lite tråkigt svar. Men ute på havet!

Vad drivs du av när du skapar innehåll i dina sociala kanaler?
- Älskar att tipsa & dela med mig av mitt liv och mina erfarenheter, resor och annat. När man har skapat ett bra innehåll så blir man sådär extra nöjd och det ger mig en kick! Jag har så många idéer och att ventilera dem genom mitt skrivande är ett utmärkt sätt för mig.

Hur var det för dig att spela in din första Storyspot?
- Hehe, lite pirrigt var det på sitt sätt, lite svårt för att höra min egna röst och att glaset blåste omkull mitt i allt lärde mig en läxa, att hålla mig inomhus tills nästa gång, haha.

Och slutligen, vilken plats skulle du vilja veta mer om?
- Finns så många platser man vill vet mer om men jag är oerhört nyfiken på Bali & Australien!