Storyspot

Berätta lokalt. Dela globalt.

Storyspot är Sveriges ledande plattform för muntligt berättande om platser. Spela in och dela dina egna korta berättelser eller lyssna på andras. Ladda ner appen Storyspot gratis idag!

Varje plats gömmer en berättelse

Tillsammans skapar vi en audio guide till hela världen

Storyspot är en digital tjänst där alla som vill kan dela med sig av korta podcasts och ljudberättelser genom att koppla dem till platser. Vår vision är att levandegöra världen omkring oss. Berätta lokalt. Dela globalt. Hämta appen Storyspot gratis i App Store eller Google Play redan idag och lyssna till alla berättelser som finns omkring dig!

  • 1500+ ljudberättelser

    Historia, Kultur, Arkitektur, Sport...

  • 3-5 minuter långa

    Berättade av proffs och lokala talanger.

Jag har valt att använda mig av Storyspot i mitt projekt för att det är ett demokratiskt verktyg där vem som helst kan ge en plats en virtuell skylt och berätta dess historia. Ju fler historier en plats får, desto mer intressant och nyanserat blir det!

Desirée Kjellberg Sveriges Fängelsemuseum

Storyspot gör det enkelt för människor att berätta om platser de tycker om. Personliga upplevelser är det bästa vi kan erbjuda för att locka besökare till Sverige.

Anna Hag Visita

Vi vill lyfta fram Södertäljes historia på ett annorlunda sätt. Det finns så mycket att visa upp för både Södertäljebor och turister, staden har ju formats mycket av sin historia. Känner man till den så förstår man varför det ser ut som det gör idag.

Aljoša Lagumdžija Södertäljebyrån

Kulturarvet gör ju att vi lever vidare. Man entusiasmerar ungdomar på ett smart sätt genom sociala medier.

Thomas Björklund Turismutvecklare